referenties

Owning your story and loving yourself

through that process,

is one of the bravest things you will ever do.


Voordat ik bij jou kwam, was er heel veel verdriet. Ik zag het echt niet meer zitten. Bij jou mocht ik huilen en mezelf uiten. Ik kreeg zoveel nieuwe inzichten. Jij kunt supergoed luisteren zonder een oordeel te vellen. Dat voelde veilig. Je liet mij zelf achter de oplossingen komen. Ook vroeg je me steeds wat ik voelde. Die vraag stel ik mezelf nu vaak.

Soraya 47 jaar


Ik liep vast in de combinatie van werk/zorg/verplichtingen/te veel moeten van mezelf. Ik voelde veel onrust en kreeg steeds vaker woede uitbarstingen. Ik kon niet goed omgaan met de driftbuien van mijn peuter. Het lukte maar niet om mijn geduld te bewaren. Ik voel nu veel sneller onbalans aankomen en kan mezelf sneller weer in het hier en nu brengen. Ik ben een stuk rustiger en ik heb geen uitbarstingen meer. Ik begrijp mijn eigen gedrag en gevoelens beter . Ik heb meer begrip voor mezelf gekregen. Miranda, je bent een fijne gesprekspartner. Je hebt in je sessies voldoende bagage, variatie en flexibiliteit.

Pauline 41 jaar


“Wil je ook eens meedoen met een meditatieles?“ vroeg Miranda twee jaar geleden tijdens het uitlaten van de honden. “Niet zweverig hoor!” riep ze mij ook nog na. En wat een leuke ervaring is het geweest. Zo vrij en vriendelijk wordt ons groepje elke keer weer verwelkomd. We hebben kennis mogen maken met allerlei verschillende meditaties. Ze weet ons steeds weer te verrassen. In een veilige sfeer bespreken we met elkaar onze ervaringen. Vooral veiligheid en vertrouwen is waarom  deze lessen voor mij zo bijzonder zijn. Ook biedt Miranda 1-1 sessies aan als je daar behoefte aan hebt. Ik voel mij rustiger door deze meditatielessen en ik kan mezelf weer vinden in moeilijke of verdrietige situaties. In september ga ik zeker weer verder met de lessen.

Petra 50 jaar


Begin december 2016, geheel onverwachts, sloot ik mezelf aan bij de wekelijkse meditatielessen van Miranda. Vanaf het allereerste moment voelde ik mezelf veilig binnen de groep. De sfeer was open en ongedwongen. Nu, 1 ½ jaar verder, kan ik oprecht zeggen dat het een verrijking is. Ik pas de meditatietechnieken dagelijks toe in mijn drukke leven. Het geeft me houvast en ik weet dat ik hier altijd op terug kan vallen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Miranda zegt wat zij doet en doet wat zij zegt! Het is 100% je investering waard.

Petra 52 jaar


Ik vind Miranda een enthousiaste coach. Ze kan zich erg goed inleven in wat er in jou omgaat. Je merkt dat zij zelf ervaringsdeskundige is. Je voelt je al snel op je gemak. Ik deelde al heel snel vertrouwelijke details met haar. Miranda is iemand die goed luistert, niet oordeelt en mij weer goed op weg heeft geholpen. Op een milde manier kan zij je confronteren met jezelf. Je gaat echt nadenken over je eigen gedrag in situaties. Het woordje mild heb ik bij haar geleerd. Ik mag/mocht milder zijn naar mezelf. Vaak had ik opeens een eye-opener en werd ik geconfronteerd met gevoelens en gedachten die ik nog moeilijk vond of ontkende. Miranda neemt alle tijd voor je en is oprecht betrokken. Ik kan nu weer de rust vinden in kleine dingen. Het hoeft niet altijd groots te zijn. Ik heb geleerd om in het dagelijkse leven met meer aandacht te leven. Mijn favoriete ontspanningsplekje is nu de hangmat in de tuin. Ogen dicht, handen op mijn buik en luisteren naar de vogeltjes. Heerlijk! Ik wist niet dat ik hier zo van kon genieten.

Jolanda 46 jaar


Als ik met Miranda in gesprek ben, voel ik me erg op m'n gemak. Ik kan bij haar volledig mezelf zijn. Uit onze gesprekken haal ik veel energie en kracht. Ze geeft me een andere kijk op situaties. Ik heb geleerd om dit ook zelf toe te passen en veel meer rust voor mezelf te creëren. Ik heb Miranda leren kennen als iemand die puur, betrouwbaar en eerlijk is. Miranda geeft je een stukje van jezelf terug en dat is fijn. Wij vrouwen moeten van onszelf al zoveel ballen in de lucht houden en dan is het fijn als je bij haar aan kunt kloppen. Ik kan het iedereen aanraden.

Daniëlle 43 jaar


Maandag was echt een topsessie! Ik was versleten daarna maar het inzicht voelt geweldig! Ik zie nu mijn pad veel beter. En manlief holt echt niet weg… dat zie ik nu heel helder. Ik mag meer vertrouwen op onze band en dat we anders mogen zijn. Miran… echt TOP!
(Via whatsapp na een sessie)

Saskia 42 jaar


Deze week is tot nu toe zo’n enorme krachtige sterke week voor mij! Geestelijk kan ik praktisch alles aan. Lichamelijk voel ik mij heel sterk. Heel bijzonder! Zou dat nu werkelijk de invloed van onze sessie en meditatie zijn? Ik ben echt overweldigd…

Sylvia 46 jaar


Ik heb vannacht heerlijk en diep geslapen. Ondanks de enorme chaos op mijn werk bleef ik rustig en kalm. Niks kon mij van m’n stuk brengen. Dat was heel prettig om te ervaren. Onze sessie heeft me erg goed gedaan. Ik ben heel blij dat jij me coacht. Echt een verademing! Bedankt!

Anita 38 jaar


Vandaag heb ik mijn leidinggevende laten weten dat ik die nieuwe functie binnen het bedrijf wil aanvaarden voor 24 uur. De nieuwe baan gaat pas per 1 januari in. Vooralsnog zal ik voorlopig nog meer uren blijven werken in mijn huidige baan maar het idee dat ik straks meer balans in mijn privéleven krijg en meer tijd voor mijn zoon, voelt als een bevrijding. Dit is al super! Ik vind het een overwinning op mezelf. Voor mezelf zorgen door open en eerlijk te zijn en te durven vragen.Dit nodigt uit om dit te blijven doen in de toekomst. Lastig gevonden worden was een ongemakkelijk gevoel, maar het was ook niet ondraaglijk. Ik denk dat dit toch wel een verdienste is van ons traject samen!

(Via Whatsapp: 2 maanden na een traject)

Daphne 41 jaar

e-book

Wil jij “in 4 stappen Relaxter in je gezin” staan?
wil jij ook die Moeder in het NU zijn ?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen

voor meer rust in jou en in je gezin.

Je ontvangt dan ook direct mijn gratis e-book: “in 4 stappen relaxter in je gezin”.