Workshop "Even op adem komen!"

adem-in

Ben jij er echt aan toe om even op adem te komen?

 • Loop je op je tandvlees?
 • Ervaar je veel spanning, stress en chaos?
 • Heb je het gevoel "veel te moeten" ?
 • Voel je je constant opgejaagd?
 • Voel jij je al tijden hondsmoe?
 • Ben je (te) vaak boos en gefrustreerd?
 • Vraag jij je wel eens af waarom je je niet happy voelt terwijl je eigenlijk alles hebt ?
 • Zou je wel eens écht een momentje voor jezelf willen?

Jij zou heel graag relaxter in je gezin willen staan maar weet niet waar je moet beginnen. Je hebt het gevoel dat je de adem benomen wordt.

Je zit in een trein die door dendert en niet uit zichzelf stopt. Je weet eigenlijk wel dat de rem er op moet. Maar hoe pak je dat aan? Hoe kom je weer in het NU? Eigenlijk is het heel simpel, je moet het alleen wél doen:

Ademen!

Maar ademen gaat toch al vanzelf? Dat klopt! Maar ik heb het hier over BEWUST ADEMHALEN. Met AANDACHT. En dat is iets dat moet je leren. Ik leer jou in deze workshop hoe je met behulp van je ademhaling jezelf kunt kalmeren in stressvolle situaties of tijden. Je leert hoe je jezelf weer kunt opladen. Het gevoel van moeten neemt af. Je lichaam mag weer ontspannen waardoor verkrampingen, pijn en verstijving kunnen oplossen. Je lichaam krijgt via ontspanning weer de kans om te herstellen. Je ademhaling is een krachtig middel om weer in contact met je lijf te komen. Om je lichaam weer te gaan voelen en meer plezier in je leven te ervaren. Signalen op te merken van je lichaam. Die signalen die we maar al te vaak negeren in stressvolle periodes. Soms voelen we die signalen al geeneens meer. Een ontspannen, diepe buikademhaling zorgt voor meer zuurstof in onze lichaamscellen. Dit heeft een vitaliserend effect op fysiek en emotioneel gebied.

Je adem heb je altijd bij je en kan een geweldig hulpmiddel zijn bij een ontspannen leven.

Als jij met AANDACHT adem haalt, ga jij:

 • Meer rust en ontspanning ervaren.
 • Meer tevredenheid voelen.
 • Meer aandacht en geduld hebben voor je kinderen.
 • Meer aandacht besteden aan jezelf.
 • Meer gezelligheid en lol binnen je gezin beleven.
 • De lat wat minder hoog leggen voor jezelf ( en anderen).
 • Het gevoel krijgen dat je de wereld weer aankunt.
 • Deze rust steeds weer zelf op kunnen zoeken.

Dat is allemaal mogelijk!

Als je met aandacht leert te ademen.Je adem is jouw weg naar meer rust en ontspanning.

Dit wil jij toch ook leren?


Ik geef mijn nieuwe workshop: 

"Even op adem komen"

Op dinsdagavond         2 april van     19.30 - 22.00 uur

Op donderdagavond   4 april van     19.30 - 22.00 uur

Op vrijdagochtend       5 april van     09.30 - 12.00 uur

Ik geef deze workshop voor vrouwen en moeders in mijn praktijkruimte op de 1e verdieping van onze woning: Max Heymansstraat 31, 3059MK Rotterdam (Nesselande)

Onze woning is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bushalte en metrostation Nesselande is op 5 minuten loopafstand.


 Als jij na deze workshop naar huis gaat:

 1. Weet jij of mindfulness en meditatie bij jou past om meer rust en ontspanning in jouw leven te gaan creëren .
 2. Kun jij op de rem trappen en uit de automatische piloot stappen door de ademhalingsoefeningen toe te passen. Het gevoel van moeten neemt af!
 3. Doe jij die ademhalingsoefeningen die jij prettig vindt met als effect dat jij je vaker en sneller ontspannen voelt. Je weet hoe je weer kunt opladen.

Jouw bijdrage voor deze relaxte workshop is slechts 21 euro (incl.btw).

Je krijgt de oefeningen op papier mee naar huis zodat je thuis vaker kunt oefenen. Het relaxte gevoel kun je zo leren vasthouden.

De ademhalingsoefeningen en meditaties die ik bij Miranda heb geleerd, gebruik ik regelmatig zodat ik stressvolle situaties en moeilijke gesprekken op mijn werk beter kan handelen. Ook als ik me gehaast of ongemakkelijk voel zet ik de oefeningen in. Ze helpen me om rustiger te blijven en me niet te verliezen in een dergelijke situatie. Ik kan beter aarden waardoor ik me steviger voel. Het zorgt dat ik helder kan blijven nadenken. - Patricia -

Ik vind het heerlijk om 's avonds na mijn werk een paar ademhalingsoefeningen te doen om weer in balans te komen na een drukke werkdag. Ik geniet van de stilte en het even niets doen.                - Caroline- 

Door de meditatielessen ben ik me er nu sneller van bewust dat ik een hoge ademhaling heb door stress. Ik leer steeds beter te luisteren naar mijn lichaam en voel ook eerder wanneer ik stress ervaar. Ik kan teruggrijpen op diverse oefeningen waardoor ik een oefening kan kiezen die bij de situatie past waarin ik me op dat moment bevind. - Petra -

Voordat ik bij Miranda op meditatieles ging, had ik nog nooit nagedacht over mijn ademhaling. laat staan dat ik daarmee kon ontspannen. Je krijgt goede tips en oefeningen van Miranda. Ik gebruik de ademhalingsoefeningen heel vaak buiten als ik de honden uitlaat. Ook als ik onderweg ben met de auto, doe ik vaak een ademhalingsoefening. Het zijn heerlijke rustmomenten.      - Karina -

Meditatie en bewust ademhalen heeft mijn leven veel meer rust gegeven. Het maakt dat ik niet meer primair op situaties reageer. Ik ben in staat om even afstand te nemen en dan pas een reactie te geven. Ik vind dat ik veel minder mijn hakken in het zand zet. Ik voel minder weerstand en verzet en ik leef meer vanuit ontspanning. Ik geniet nu ook veel meer als ik buiten in de natuur ben. Het lijkt wel of ik meer zie, ruik en hoor. Ik voel me stukken minder gejaagd. Ik vind het een ware verrijking!  - Sandra - 

Waarom zou jij jezelf niet de tijd gunnen om even op adem te komen?

 • De afstand vind jij misschien een probleem. "Rotterdam is zo ver weg!" Maar wat is nou afstand als je anders leert omgaan met stress? De vrijheid die dat oplevert is toch wel een autoritje van 1,5 uur waard?
 • "Je hebt het al zo druk! Waar haal je de tijd vandaan?" Tja, dat is inderdaad lastig. Je kunt ook blijven rennen en vliegen en die vermoeide en overbelaste moeder blijven. Maar is dat wat jij echt wil? Tijd nemen voor jezelf is een keuze!
 • "Ach...morgen gaat het vast wel weer beter. Ik heb vandaag mijn dag niet." Maar jij weet toch wel beter als je eerlijk bent? Je loopt steeds weer tegen dezelfde dingen aan. Het gaat echt niet zomaar opeens beter. Daar zul jij zelf iets aan moeten gaan doen. Deze workshop zou daar een fantastisch begin in zijn.
 • Jij wilt je toch niet blijven afvragen hoe die andere moeders het allemaal voor elkaar krijgen. Jij wilt het toch gewoon zelf voor elkaar zien te krijgen? Neem dan de teugels weer in eigen handen en besluit beter voor jezelf te gaan zorgen. Gun jezelf de tijd en aandacht voor jezelf! 

 

Reserveer NU jouw plekje voor deze workshop!

Er zijn maar 6 plekjes per workshop beschikbaar.

nieuw

 


 

 

e-book

Wil jij “in 4 stappen Relaxter in je gezin” staan?
wil jij ook die Moeder in het NU zijn ?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen

voor meer rust in jou en in je gezin.

Je ontvangt dan ook direct mijn gratis e-book: “in 4 stappen relaxter in je gezin”.